YurTka Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 35 115 публикаций 77 295 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngcomboNT (07 Фев 2019 - 03:14) писал:За что дали бан? Как его обжаловать? И что за обжалование не подлежит????? Сам же написал, что обжалованию не подлежит. Значит никак. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_sVFiCaER9T2t Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 8 публикаций 35 769 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 Створив повторно заявку на рахунок бану акаунта. З отриманої відповіді бота, я зрозумів, що відмінити нічого не можливо. Тому прошу дозволити мені прийняти участь в аукціоні танки за ГК. Очків слави і т.д. не потрібно, тільки можливість прийнятиучасть. Я розумію свою помилку з використанням непервірених ресурсів і те, що потрібно краще дивитися які модифікаці встановлюю, щоб не допустити такої ж помилки, яка виникла. Якщо є можливість прочитати попередню мою заявку, я там описав свою причину. З повним списком заборонених модифікацій ознайомився. Обіцяю, що такої ситуації не повториться. Надіюся на Ваше розуміння і прошу дозволити прийняти участь в аукціоні танків за ГК (так як мені пише, що я не зіграв ніодного боя на ГК.). Я дуже шкодую, що виникла така ситуація з забороненими модифікаціями. Дякую! Буду вдячний за розуміння і допомогу. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_sVFiCaER9T2t Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 8 публикаций 35 769 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 Я і так не потрапив в топ 27К і тих переваг за ГК мені не потрібно, окрім можливості прийняти участь в аукціоні танків за ГК, щоб поставити ставку. Я зрозумів причини покарання і в майбутньому буду присікати, щоб такого не повторилося. Дуже прошу розглянути цю ситуацію з можливість (повторюся тільки можливість) прийняти участь в аукціоні (більше нічого). Дуже сильно надіюся, що Ви прислухаєтесь і допоможите мені в в такій прикрій ситуації, яка вийшла. Дякую! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_sVFiCaER9T2t Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 8 публикаций 35 769 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 Я розумію причини і міри покарання! Але я і так не потрапив в 27К по рейтингу на алеї слави і знав це ще до того як івент завершився. На рахунок списання очків слави після бану, я не буду оскаржувати. Я прошу тільки дати можливість прийняти участь в аукціоні. Ви дали бан не всім хто користувався забороненими можифікаціями, деякі люди з мого клану, які відкрито ними користувалися - залишилися на алеї слави! Як Ви провіряли акаунти? Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_PHUdjtshPLUl Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 37 публикаций 28 314 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 (изменено) http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngTaNusHka_Finti (07 фев 2019 - 01:34) писал: скинь мне в лс, файл python.log, и я докажу, что ты врун и читераст. давай я тебе скину ? и что будет есле окажется обратное ???ты поможешь? могу скинуть все 97 реплеев боев на гк мне не чего скривать могу скинуть ремлеи за последний патч только помогите Изменено 7 февраля, 2019 пользователем Гость Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_sVFiCaER9T2t Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 8 публикаций 35 769 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 Я впевнений, що таких людей які користувалися ними ще багато залишилося там. так як кожен 5 користувався ними майже! Ви виборочно провіряли людей? В Вас є маркер направлення хто по танку стріляє, ним можна дізнатися з відки точно по танку вистрілили, його можна спутати з модом повалки об'єктів на міні карті! поясніть будь ласка, як Ви в таких ситуаціях робите? баните, чи пропускаєте таких людей? Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_sVFiCaER9T2t Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 8 публикаций 35 769 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 Я зрозумів свої помилки на рахунок своєї неуважності і те що не знав про повний список заборонених модифікацій. Як кажуть незнання не звільняє від відповідальності! Я згоден з цим. Прошу вибачення і прошу дозвоили мені прийняти участь в аукціоні танків за ГК. Дякую за увагу! Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
DarkLex1 Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 62 публикации 66 333 боя Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngSky_Luke (06 Фев 2019 - 22:24) писал:А всего пару недель назад все тут дружно говорили что читов нет и быть не может , и поливали меня за то что утверждал обратное , сейчас смешно. здесь сидят только работники вг ну может раз в год кто заглянет Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_JqVxsConQGuH Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 81 публикация 25 778 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/mobile/snapback.pngGHOST_UB (07 фев 2019 - 12:32) писал:Я зрозумів свої помилки на рахунок своєї неуважності і те що не знав про повний список заборонених модифікацій. Як кажуть незнання не звільняє від відповідальності! Я згоден з цим. Прошу вибачення і прошу дозвоили мені прийняти участь в аукціоні танків за ГК. Дякую за увагу!Это рускоязычный форум, перестань писать на украинском, а то могут и здесь забанить. И да, не ной. Пользовался ЗМ, получи наказание. Надеюсь, на другом ивенте будеш играть честно. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
anonym_sVFiCaER9T2t Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 8 публикаций 35 769 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 І що з того, що я напсиав на українській? яка від цього різниця? тут типу угнітають, тих хто з україни? як по мені різниці нема, що на українській напишу, що на російській.Тимпаче я написав, що я встановлював моди не установщиком, а в роздріб! на сайті не писали, що які моди заборонені, які ні. Да не спорю, що в цьому винен сам, що потрібно користуватися перевіреними джерелами і не цікавився повним списком заборонених модифікацій. Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
Region60VAVAN Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 1 149 публикаций 25 165 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngcomboNT (06 Фев 2019 - 22:14) писал:За что дали бан? Как его обжаловать? И что за обжалование не подлежит????? В солдат удачи поиграл? Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
A_Bapbka Опубликовано: 7 февраля, 2019 Игроки 43 601 публикация 54 697 боёв Поделиться Опубликовано: 7 февраля, 2019 http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngcomboNT (07 Фев 2019 - 03:14) писал:За что дали бан? Как его обжаловать? И что за обжалование не подлежит????? Все комментарии по поводу наложенного ограничения даются исключительно после обращения в ЦПП. Spoiler Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах Другие способы поделиться...
Рекомендованные публикации