Перейти к содержимому

comboNT

Рекомендованные публикации

Игроки
35 115 публикаций
77 295 боёв

http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngcomboNT (07 Фев 2019 - 03:14) писал:

За что дали бан? Как его обжаловать?  И что за обжалование не подлежит????? 

Сам же написал, что обжалованию не подлежит. Значит никак.

Игроки
8 публикаций
35 769 боёв
Створив повторно заявку на рахунок бану акаунта. З отриманої відповіді бота, я зрозумів, що відмінити нічого не можливо. Тому прошу дозволити мені прийняти участь в аукціоні танки за ГК. Очків слави і т.д. не потрібно, тільки можливість прийнятиучасть. Я розумію свою помилку з використанням непервірених ресурсів і те, що потрібно краще дивитися які модифікаці встановлюю, щоб не допустити такої ж помилки, яка виникла. 
Якщо є можливість прочитати попередню мою заявку, я там описав свою причину. З повним списком заборонених модифікацій ознайомився. Обіцяю, що такої ситуації не повториться. Надіюся на Ваше розуміння і прошу дозволити прийняти участь в аукціоні танків за ГК (так як мені пише, що я не зіграв ніодного боя на ГК.). Я дуже шкодую, що виникла така ситуація з забороненими модифікаціями. 
Дякую! 
Буду вдячний за розуміння і допомогу.

Игроки
8 публикаций
35 769 боёв
Я і так не потрапив в топ 27К і тих переваг за ГК мені не потрібно, окрім можливості прийняти участь в аукціоні танків за ГК, щоб поставити ставку. Я зрозумів причини покарання і в майбутньому буду присікати, щоб такого не повторилося. Дуже прошу розглянути цю ситуацію з можливість (повторюся тільки можливість) прийняти участь в аукціоні (більше нічого). 
Дуже сильно надіюся, що Ви прислухаєтесь і допоможите мені в в такій прикрій ситуації, яка вийшла. 
Дякую!

Игроки
8 публикаций
35 769 боёв
Я розумію причини і міри покарання! Але я і так не потрапив в 27К по рейтингу на алеї слави і знав це ще до того як івент завершився. На рахунок списання очків слави після бану, я не буду оскаржувати. Я прошу тільки дати можливість прийняти участь в аукціоні. Ви дали бан не всім хто користувався забороненими можифікаціями, деякі люди з мого клану, які відкрито ними користувалися - залишилися на алеї слави! Як Ви провіряли акаунти?

Игроки
37 публикаций
28 314 боёв

http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngTaNusHka_Finti (07 фев 2019 - 01:34) писал:

скинь мне в лс, файл python.log, и я докажу, что ты врун и читераст.

давай я тебе скину ? и  что будет есле окажется обратное ???ты поможешь? могу скинуть все 97 реплеев боев на гк 

мне не чего скривать могу скинуть ремлеи за последний патч только помогите 

Изменено пользователем Гость

Игроки
8 публикаций
35 769 боёв
Я впевнений, що таких людей які користувалися ними ще багато залишилося там. так як кожен 5 користувався ними майже! Ви виборочно провіряли людей? В Вас є маркер направлення хто по танку стріляє, ним можна дізнатися з відки точно по танку вистрілили, його можна спутати з модом повалки об'єктів на міні карті! поясніть будь ласка, як Ви в таких ситуаціях робите? баните, чи пропускаєте таких людей?

Игроки
8 публикаций
35 769 боёв
Я зрозумів свої помилки на рахунок своєї неуважності і те що не знав про повний список заборонених модифікацій. Як кажуть незнання не звільняє від відповідальності! Я згоден з цим. Прошу вибачення і прошу дозвоили мені прийняти участь в аукціоні танків за ГК. 
Дякую за увагу!

Игроки
62 публикации
66 333 боя

http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngSky_Luke (06 Фев 2019 - 22:24) писал:

А всего пару недель назад все тут дружно говорили что читов нет и быть не может , и поливали меня за то что утверждал обратное , сейчас смешно.

здесь сидят только работники вг ну может раз в год кто заглянет

Игроки
81 публикация
25 778 боёв

http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/mobile/snapback.pngGHOST_UB (07 фев 2019 - 12:32) писал:

Я зрозумів свої помилки на рахунок своєї неуважності і те що не знав про повний список заборонених модифікацій. Як кажуть незнання не звільняє від відповідальності! Я згоден з цим. Прошу вибачення і прошу дозвоили мені прийняти участь в аукціоні танків за ГК. 
Дякую за увагу!

Это рускоязычный форум, перестань писать на украинском, а то могут и здесь забанить. И да, не ной. Пользовался ЗМ, получи наказание. Надеюсь, на другом ивенте будеш играть честно.

Игроки
8 публикаций
35 769 боёв

І що з того, що я напсиав на українській? яка від цього різниця? тут типу угнітають, тих хто з україни? як по мені різниці нема, що на українській напишу, що на російській.

Тимпаче я написав, що я встановлював моди не установщиком, а в роздріб! на сайті не писали, що які моди заборонені, які ні. Да не спорю, що в цьому винен сам, що потрібно користуватися перевіреними джерелами і не цікавився повним списком заборонених модифікацій.

Игроки
1 149 публикаций
25 165 боёв

http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngcomboNT (06 Фев 2019 - 22:14) писал:

В солдат удачи поиграл?

Игроки
43 601 публикация
54 697 боёв

http://cdn-frm-eu.wargaming.net/4.5/style_images/wg/snapback.pngcomboNT (07 Фев 2019 - 03:14) писал:

Все комментарии по поводу наложенного ограничения даются исключительно после обращения в ЦПП

90e47be58f698e275b942ba2ac6f7ed6.gif

Spoiler

Гость
Эта тема закрыта для публикации новых ответов.
  • Сейчас на странице   0 пользователей

• Эту страницу никто не просматривает.
  • Создать...